Nalo Fastighets AB

Nalo Fastighets AB bildades 1991 och har fastigheter i Växjö, Borgholm och Ljungby, det är främst industrifastigheter men även ett antal lägenheter.

I Växjö har vi tre industrifastigheter på industriområde Norremark (Älgvägen). Fastigheterna är främst anpassade för kontor och industri. Befintliga hyresgäster är Lindab AB, Kronobergs Kylteknik AB, Ramdes Redovisningsbyrå och Nalo Ventilation AB. Under 2009 har en hyresfastighet med tre lägenheter på väster förvärvats. Företaget äger även en fastighet i Evedal.

I Borgholm äger Nalo fastighets AB stationsområdet(Borgholm 11:2) där bland annat posten, Harrys/bowlinghallen, busstationen, och turistbyrån är lokaliserade.

Fastigheten Qvarnen 3 är centralt placerad på storgatan i Borgholm. I fastigheten finns 5 affärslokaler och 8 lägenheter.

I Ljungby ligger fabriken 7 som är en modern industrifastighet placerad på Ljungbys östra industriområde. Nuvarande hyresgäster är Joma Tryck AB. Fastigheten är tillbyggd och renoverad under 2008. Fastigheten har goda uppställningsmöjligheter på inhägnat område.

 

Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Qvarnen, Borgholm Lodjuret 1, Växjö Lodjuret 1, Växjö

Lodjuret 2, Växjö Livbåten, Växjö